Nilüfer Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe
ARABACIALANI MAH. 576. SOKAK. NO.5 SERDİVAN SAKARYA

VİZYON

İlde özel eğitimde öncü ve önde olmak, temel eğitimde ‘’Özel Eğitim Her Yerde Eğitim’’

MİSYON

Teknolojik gelişmenin getirdiği hızlı değişimi takip edebilecek, değişime yön verebilecek, Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluş ve varlığının önemini ve değerini kavrayan, bilgiyi öğrenme yollarını keşfeden, kendini tanıyan ve ifade edebilen, başkalarına saygılı, sorumluluk bilinci gelişmiş, duyarlı, doğayı tanıyan ve doğayı koruyan, kendi sağlığına ve bedenine gereken önemi veren, kendisi ile barışık, öz saygısı gelişmiş, kendini geliştirme isteğiyle dolu, toplumsal sorumluluk bilincine sahip bireyler yetiştirmektir. Çağın koşullarına cevap verebilen ve engelli bireylerin yetenekleri ölçüsünde en üst düzeyde özgüveni ve sosyal bütünleşmeyi sağlayan bir eğitim modeli olmaktır. Eğitimde öncelikle zihinsel ya da bedensel engelli çocukların saygınlık içinde eğitim ve öğretim görmelerini sağlayan, özgüvenlerini geliştiren ve toplumsal yaşama etkin katılmalarını destekleyen aktivitelerle uyumlu ve mutlu bir hayat sürdürmelerine olanak sağlamaktır.

ÇEŞİTLİ RESİM YARIŞMALARINDA DERECELERİMİZ VARDIR. BEYAZ BAYRAK ALINMIŞTIR.

TAM GÜN

SERDİVAN MERKEZDE